Kiitos kommenteista laatta/lasipohdintaani. Olin jo ihan varmasti päätynyt punaisen ja harmaan lasin yhdistelmään mutta nyt se vaaleampi laatta taas houkuttelee kovasti. On tää hankalaa! ;D
Koko projekti viivästyy nyt hiukan kun isäntä huomasi että keskusmuurin vanha laatoitus oli pysynyt paikoillaan vain kattolistan tuella. Onneksi ei ollut sentään tipahtanut omia aikojaan. Nyt edessä on siis isompi putsaus- ja tasoitusurakka kuin oli suunniteltu mutta onhan tässä näitä joulunaluspäiviä vielä... ja kohta on taas paljon lisää. Se tässä rempassa vaan on kurjaa että harrastukset häiriintyvät kun aika menee kaikenlaiseen joutavaan kuten siivoamiseen ja tavaroiden pakkaamiseen/purkamiseen.

Keittiöni on tosiaan iso, reilusti suurempi kuin ensimmäinen asuntoni. Alakerran takkahuone on yhtä iso kuin keittiökin mutta muut huoneet ovatkin sitten todellista minikokoa.  (Ai niin, ulkoeteinen on  myös iso kuten tästä kuvasta voi päätellä ;D) Makuuhuoneeseen on jo pari vuotta ollut hakusessa max 31cm leveät yöpöydät kun ei sinne leveämmät sovi. Tai ehkä pitäisi vaan hankkia leveämpi sänky niin ei tarvisisi niitä yöpöytiä miettiä lainkaa.
Nää on näitä vanhan talon ihanuuksia/kummallisuuksia mutta hyvin me tällä viihdytään :)

Kiitos myös hyvän joulun toivotuksista ja sitä samaa tahdon minäkin toivottaa kaikille:

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2007!