Mä en olis vielä eilen uskonut miten addiktoitunut olen käsitöhin. Tää päivä on ollut uskomattoman pitkä kun en oo voinut tehdä mitään, en ees virkata telkkua katsoessa.

Tästä syy "kädettömyyteeni":
Oikean käteni peukalo on kipuillut jo pitkään, varmaan vuoden verran, ja kun pari viikkoa sitten huomasin peukalonhangassa kummallisen patin varasin lopultakin ajan lääkäriin. Patti paljastui nesterakkulaksi ja kivun syyksi löytyi krooninen jännetupentulehdus peukalon koukistajajänteessä (tjsp).  Kipeän käden varominen on osaltaan edistänyt hartiasärkyä ja aiheuttanut olkapäähän kiertäjäkalvosimen (??tjsp??) tulehduksen. Teurastamotermejä lainatakseni koko oikea etuneljännes on enemmän tai vähemmän poissa pelistä. Tämän pelistäpoistumisen teki viralliseksi ja pakolliseksi kortisonipiikit peukaloon ja olkapäähän sekä aika rankka tulehduskipulääkekuuri.
Peukalo on niin kipeä että en edes pysty virkkaamaan vaikka itsepäisesti kokeilinkin lääkärin kiellosta huolimatta. Ilma peukaloa koukun piteleminen on kohtuuttoman hankalaa, piti sitäkin yrittää kun aminekoni on vain kuonoa vaille valmis. Kuono tuli tehtyä mutta enempään ei hermot tai peukalo venyneet. Huomenna kokeilen pysyykö neule kädessä ja yritän koota kissani.
Saa nähdä kuinka käy, luulen että huonosti =/
Yleisen v****ksen vallassa tilasin HelmiQ:sta kaikkea kivaa, jos vaikka jos parin viikon päästä pystyis jotain tekemäänkin. Huomenna ois tiffanytyökurssi ja useampikin tilaustyö oottaa valmistumista eli sori vaan kaikille, teen kun kykenen :(

Kun muita uusia kuvia ei ole, lätkäsen tähän loppuun muutaman otoksen Herttoniemen kartanon puistosta.

Sorsia
200382.jpg

200381.jpg     200380.jpg
Ihme mönjää toi vedenpinta täynnä, ei kai näin enää syksyllä voi siitepölyäkään olla?

Vanha lehmus komea reikä rungossaan.
200383.jpg

Runkoverenpisara
200384.jpg